Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Національна легенда України — 2025! 548
-
2У Харківській області триває розширення мережі мобільних поштових відділень 404
-
3У хабах Донеччини розпочали святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України 196
-
4Понад 6,2 тис. сімей на Дніпропетровщині вже скористалися державною програмою «єВідновлення» 182
-
5Дніпропетровщина увійшла до трійки лідерів за індексом цифрової трансформації 148

