Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 225
-
2Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 115
-
3Всесвітній день біженців 89
-
4Парламент на пленарному засіданні 18 червня прийняв чотири закони, два законопроєкти та постанову 61
-
5Кабмін затвердив порядок надання субвенції на розвиток ветеранських просторів у 2025 році 58

