Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині обговорили готовність до опалювального сезону 131
-
2Кабінет Міністрів затвердив зміни до порядку евакуації населення та соціального захисту евакуйованих осіб 83
-
3Міжнародний день сільських жінок 59
-
4КМУ забезпечив виплату підйомної допомоги для дітей, депортованих або переміщених через війну 37
-
5Міжнародний день кредитних спілок 33

