Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День місцевого самоврядування в Україні 169
-
2Кабінет міністрів України уточнив правила бронювання військовозобов’язаних під час мобілізації 122
-
3Міжнародний день пам’яті жертв злочинів геноциду та вшанування їхньої людської гідності 83
-
4На Чернігівщині масштабують проєкт «Пліч-о-пліч: згуртовані громади» 40
-
5Кабмін ухвалив розпорядження щодо стабілізації електропостачання в осінньо-зимовий період 2025/26 року 37

