Не встигли на Сумщині підбити підсумки роботи молочно-тваринницької галузі за 2014 рік, як в усіх місцевих ЗМІ та регіональних сайтах загриміли фанфари, мовляв, область наростила обсяги виробництва м’яса (у живій вазі) на 5,3%, яєць — на 3,7%. Утім досягнення галузі пересічні сумчани бачать лише у звітах. Попри «хвалебні оди», ціни на продукти лізуть дедалі вище. Сьогодні, приміром, кілограм яловичини коштує 85 гривень, свинини — понад 70, а яйця у торговельній мережі — ледь не золоті — 15—16,5 грн. десяток.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 488
-
2Одеська область рухається до сталого розвитку разом із французькими партнерами 428
-
3З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 98
-
4У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 89
-
5Національне свято Республіки Польща — День конституції 46