Не встигли на Сумщині підбити підсумки роботи молочно-тваринницької галузі за 2014 рік, як в усіх місцевих ЗМІ та регіональних сайтах загриміли фанфари, мовляв, область наростила обсяги виробництва м’яса (у живій вазі) на 5,3%, яєць — на 3,7%. Утім досягнення галузі пересічні сумчани бачать лише у звітах. Попри «хвалебні оди», ціни на продукти лізуть дедалі вище. Сьогодні, приміром, кілограм яловичини коштує 85 гривень, свинини — понад 70, а яйця у торговельній мережі — ледь не золоті — 15—16,5 грн. десяток.
Популярне за тиждень
-
1Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 503
-
2Кабінет Міністрів затвердив Порядок звірки, верифікації та співставлення реєстрових даних 122
-
3На Одещині розпочались жнива 2025: аграрії збирають ячмінь та горох 59
-
4Розглянули законопроекти з удосконалення пенсійного забезпечення та соціального захисту 47
-
5Всесвітній день донора крові 47

