Не встигли на Сумщині підбити підсумки роботи молочно-тваринницької галузі за 2014 рік, як в усіх місцевих ЗМІ та регіональних сайтах загриміли фанфари, мовляв, область наростила обсяги виробництва м’яса (у живій вазі) на 5,3%, яєць — на 3,7%. Утім досягнення галузі пересічні сумчани бачать лише у звітах. Попри «хвалебні оди», ціни на продукти лізуть дедалі вище. Сьогодні, приміром, кілограм яловичини коштує 85 гривень, свинини — понад 70, а яйця у торговельній мережі — ледь не золоті — 15—16,5 грн. десяток.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Чернігівській області планують підтримку маломобільних громадян під час надзвичайних ситуацій 222
-
2Кабінет Міністрів уточнив порядок надання допомоги на придбання твердого пічного палива населенню в районах бойових дій 187
-
3День юриста в Україні 96
-
4Кабмін затвердив доплати педагогам прифронтових і прикордонних громад 75
-
5Верховна Рада України на пленарному засіданні 8 жовтня прийняла три закони, два проєкти законів та дві постанови 63

