Не встигли на Сумщині підбити підсумки роботи молочно-тваринницької галузі за 2014 рік, як в усіх місцевих ЗМІ та регіональних сайтах загриміли фанфари, мовляв, область наростила обсяги виробництва м’яса (у живій вазі) на 5,3%, яєць — на 3,7%. Утім досягнення галузі пересічні сумчани бачать лише у звітах. Попри «хвалебні оди», ціни на продукти лізуть дедалі вище. Сьогодні, приміром, кілограм яловичини коштує 85 гривень, свинини — понад 70, а яйця у торговельній мережі — ледь не золоті — 15—16,5 грн. десяток.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині до кінця року планують створити чотири нові території природно-заповідного фонду 1317
-
2Опубліковано Закон України № 4560-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення повноважень Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури» 198
-
3У Чернівцях слідкують за розміщенням реклами аби не порушити архітектурні ансамблі 131
-
4V Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?» 87
-
5Уряд врегулював порядок використання рахунків, пов’язаних із «Дія.Карткою» 58

