Стравами, які їдять бійці АТО, частували вінничан на Фестивалі польової кухні, організованому в День Конституції у Центральному парку культури і відпочинку обласного центру.
Провели захід на честь земляка, кухаря батальйону «Київська Русь» Тараса Сича. Він загинув під час мінометного обстрілу 13 лютого під Дебальцевим. Доброволець готував їжу для бійців, допомагав пораненим.
До організації фестивалю долучилися підприємці, представники навчальних закладів, громадських організацій та національно-культурних товариств.
Крім солдатського кулішу, присутні мали можливість скуштувати національні страви української, польської, єврейської та грузинської кухонь. Готували їх у мобільних солдатських кухнях та великих казанах. Святкового настрою додавала музика духового військового оркестру.
Вінниця.
256

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 486
-
2Одеська область рухається до сталого розвитку разом із французькими партнерами 426
-
3З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 86
-
4У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 83
-
5Парламенти світу об'єднуються для підтримки України та протидії військовим загрозам в майбутньому 53