Вирішено вже з початку червня дозволити розгортання сорока місць тимчасової торгівлі овочами та фруктами, і ще тридцяти одного — для збуту динь та кавунів. Але в. о. начальника управління споживчого ринку та сфери послуг Херсона Наталія Литвинова підкреслює, що пріоритет для відкриття сезонних майданчиків надаватиметься не просто будь-якому місцевому виробникові, а лише фермерським господарствам та сільгосппідприємствам. Що стосується продукції з індивідуальних садів та городів, то торговців нею запрошують на звичайні міські базари. У такий спосіб влада й адміністрація ринків сподіваються принаймні на літо та осінь скоротити тут кількість торгових місць, що «простоюють» — вона в обласному центрі зараз перевищує тисячу. Через «недобір» клієнтів ринки втрачають частину платні за свої послуги, а відповідно, і до бюджету недоплачують. Тому й сезонні майданчики розміщатимуть від них подалі, аби ті не відбивали покупців.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Національне свято Австрійської Республіки 84
-
2У Житомирі відбувся дебютний фестиваль бандурного мистецтва «BANDURA TODAY» 69
-
3День української писемності та мови 61
-
4Кабмін уточнив порядок складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту для майбутніх медиків 59
-
5Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 51

