Студенти кафедри легкої і харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля за підтримки виробничо-інноваційного центру «Іcefood» розробили рецептуру безлактозного натурального морозива. З фахівцями виробничо-інноваційного центру студенти співпрацюють уже декількох років. Тут вони проходять виробничу практику, вивчають технології виготовлення морозива і заморожених продуктів, а також проводять наукові дослідження і створюють рецептури продукції. Зокрема, йдеться про безлактозне морозиво для споживачів, які надають перевагу низькокалорійним і нежирним харчовим продуктам, а також для тих, хто активно займається спортом і має значні фізичні навантаження. Випуск цих нових продуктів заплановано на початок червня.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День піхоти України 221
-
2Підприємства Чернігівщини працюють над розвитком дуальної освіти 88
-
3Розглянуто законопроєкт про ратифікацію Угоди щодо створення Американсько-Українського інвестиційного фонду відбудови 65
-
4Відкриваємо Львівщину: найпопулярніші туристичні локації у квітні 34
-
5На Львівщині відкрили унікальну виставку «Яворівська іграшка» 33

