Студенти кафедри легкої і харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля за підтримки виробничо-інноваційного центру «Іcefood» розробили рецептуру безлактозного натурального морозива. З фахівцями виробничо-інноваційного центру студенти співпрацюють уже декількох років. Тут вони проходять виробничу практику, вивчають технології виготовлення морозива і заморожених продуктів, а також проводять наукові дослідження і створюють рецептури продукції. Зокрема, йдеться про безлактозне морозиво для споживачів, які надають перевагу низькокалорійним і нежирним харчовим продуктам, а також для тих, хто активно займається спортом і має значні фізичні навантаження. Випуск цих нових продуктів заплановано на початок червня.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 309
-
2Уряд спростив процедуру отримання відстрочки від мобілізації 95
-
3День української писемності та мови 68
-
4Науковці та влада об’єднують зусилля для подолання демографічної кризи в Чернівецькій області 66
-
5Уряд змінив спрямування діяльності Держгеокадастру 62

