Студенти кафедри легкої і харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля за підтримки виробничо-інноваційного центру «Іcefood» розробили рецептуру безлактозного натурального морозива. З фахівцями виробничо-інноваційного центру студенти співпрацюють уже декількох років. Тут вони проходять виробничу практику, вивчають технології виготовлення морозива і заморожених продуктів, а також проводять наукові дослідження і створюють рецептури продукції. Зокрема, йдеться про безлактозне морозиво для споживачів, які надають перевагу низькокалорійним і нежирним харчовим продуктам, а також для тих, хто активно займається спортом і має значні фізичні навантаження. Випуск цих нових продуктів заплановано на початок червня.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Ягідному на Чернігівщині завершено ремонт вулиць і відновлено 90% житлового фонду 361
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 330
-
3Оприлюднено проєкт постанови Кабінету Міністрів щодо пільгової іпотечної допомоги для ВПО та осіб з прифронтових територій 242
-
4На Кіровоградщині перевіряють громади на доступність для людей з інвалідністю 205
-
5На Кіровоградщині облаштовано 76 локацій для тимчасового проживання ВПО (ВІДЕО) 198

