Після здорожчання навесні продуктів харчування ціни восени «зависли». Не змінилася, наприклад, вартість хлібобулочних виробів. Батон білий коштує 1 гривню 95 копійок, чорна хлібина — 2 гривні 55 копійок. Ті самі ціни залишилися на крупи і борошно.
М’ясо свинини — 50—60 гривень за кілограм. Сало можна купити, як і кілька місяців тому, по 30—35 гривень, а сир м’який — по 25 гривень за кілограм.
За кіло відбірної бульби правлять по 2,5—3 гривні. Стільки само коштує і цибуля. Дорожча морква — по 
4—4,5 гривні за кілограм. Така само стартова ціна вітчизняних яблук.
Порадував цукор. Із початком сезону цукроваріння і завершенням сезону домашнього консервування його вартість зменшилася. Якщо влітку в деяких магазинах пропонували цукор-пісок по 8 гривень за кілограм, то тепер середня ціна коливається від 5,6 до 5,8 гривні. Причому щотижня цукор дешевшає на кілька копійок, бо ажіотажу щодо його продажу немає.