СЄВЕРОДОНЕЦЬК: 

У Попасній в експлуатацію введено дві водонапірні башти загальним об’ємом 320 м куб. Завдяки цьому, безперебійним водопостачанням тепер будуть забезпечені чотири тисячі жителів міста. Введення до ладу таких важливих об’єктів стало можливим завдяки допомозі Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Водонапірна башта у Попасній була зруйнована внаслідок бойових дій у 2015 році. Зведення нового об’єкта розпочалось торік. Крім підрядних організацій, запрошених МКЧК, у будівництві брали участь також і працівники КП «Попаснянський районний водоканал», на баланс якого ці водонапірні башти передадуть найближчим часом.

Під час відкриття об’єктів голова місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні пан Алан Ешліманн сказав, що дуже радий передати жителям міста ці дві споруди, які замінять пошкоджену. Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш висловив подяку міжнародним партнерам за допомогу населенню України, яке зазнало негативного впливу бойових дій. Починаючи з 2014 року, Луганщина отримує від МКЧК постійну допомогу, і особливо вона відчутна для жителів Станиці Луганської, Кримського, Новотошківського та інших населених пунктів на лінії розмежування.

Фото прес-служби Луганської ОДА.