На Луганщині відбулися командно-штабні навчання поліцейських разом зі співробітниками структурних підрозділів МВС. Правоохоронці та військові відпрацьовували дії, спрямовані на забезпечення порядку під час проведення масових заходів, навчалися тактики дій підрозділів у польових умовах. Навчанням передував стройовий огляд поліцейських та марш-кидок до місця проведення практичної фази занять.
На полігоні керівники поліцейських підрозділів Луганщини наочно ознайомились та досконало розібрали дії груп комунікації — «Поліції діалогу», співробітників стройових підрозділів поліції — батальйону особливого призначення ГУ НП, тактичного підрозділу «ТОР» Управління патрульної поліції в Луганській області та військовослужбовців Нацгвардії, які залучаються в разі заворушень під час проведення масових заходів, для відбиття нападу та звільнення будівлі.
Бійці управління «КОРД» продемонстрували дії підрозділів поліції, що несуть службу на блокпостах, та під час затримання озброєних злочинців, які переміщуються в авто. На другому етапі навчань керівники підрозділів поліції області оновили свої знання та отримали нові навички з топографії, домедичної та тактичної підготовки, у вибухотехнічній справі. Фахівці з Луганщини та Харківщини розповіли про вибухові пристрої, що виготовляються зі стандартних боєприпасів, умови їх детонації та методи знешкодження. А також проінструктували щодо заходів особистої безпеки у разі, коли злочинці застосовують гранати чи інші пристрої.

Луганська область.