У рамках всеукраїнського туру на підтримку новоствореного літературного сайту http://zillyaua.org/ та виданих літературною агенцією «Зілля» книжок (Тані П’янкової «Сонце в подолку» і «Culpa mea»; Василя Кузана «Різдво метелика» і альманаху жіночої лірики «М’ята») в Ужгороді відбулася низка заходів.

Свою книгу поет Василь Кузан (на знімку) презентував у обласній бібліотеці, потім на місцевому телебаченні.
Таня П’янкова вперше показала глядачам Ужгорода поетичну моновиставу за власними творами «Голоси» в історичному приміщенні будівлі XVIII століття «Совине гніздо». Ця талановита поетеса вже втретє вразила вишукану закарпатську публіку. Два попередні рази вона виступала в Ужгородському замку. Зауважимо, що жоден захід, організований літературною агенцією, не повторюється. Кожен виступ — це ексклюзивна зустріч із глядачем і читачем.
— Попередня зустріч захопила київських любителів поезії у Центрі Івана Козловського, що на Хрещатику. Перед тим була картинна галерея у Луцьку та «Бастіон» в Івано-Франківську, — розповів Василь Кузан.
Концепція яскравої літератури, яку сповідує агенція «Зілля», не залишає байдужим нікого, хто не лінується йти назустріч новим враженням та любить високу поезію.

Василь НИТКА.
Фото автора.