У цілковитій антисанітарії виготовляли ковбасні вироби в одному з цехів під Тернополем. Продукцію не маркували, на ній не було інформації ні про її склад, ні про виробника. Нічого не відомо і про походження сировини. Тим не менше, ковбаси потрапляли не лише в невеликі крамнички, а й у супермаркети. Налагодив виробництво 37-річний приватний підприємець. Співробітники податкової міліції вилучили продукції та обладнання для її виготовлення на загальну суму понад 200 тисяч гривень.
Популярне за тиждень
-
1У чернівецькій міській поліклініці відкрили відділення амбулаторного гемодіалізу 1015
-
2Жителі Харківської області використали понад 2800 житлових сертифікатів 100
-
3Підприємства Чернігівщини працюють над розвитком дуальної освіти 93
-
4Розглянуто законопроєкт про ратифікацію Угоди щодо створення Американсько-Українського інвестиційного фонду відбудови 72
-
5Відкриваємо Львівщину: найпопулярніші туристичні локації у квітні 46

