У цілковитій антисанітарії виготовляли ковбасні вироби в одному з цехів під Тернополем. Продукцію не маркували, на ній не було інформації ні про її склад, ні про виробника. Нічого не відомо і про походження сировини. Тим не менше, ковбаси потрапляли не лише в невеликі крамнички, а й у супермаркети. Налагодив виробництво 37-річний приватний підприємець. Співробітники податкової міліції вилучили продукції та обладнання для її виготовлення на загальну суму понад 200 тисяч гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині перевіряють громади на доступність для людей з інвалідністю 362
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 331
-
3Оприлюднено проєкт постанови Кабінету Міністрів щодо пільгової іпотечної допомоги для ВПО та осіб з прифронтових територій 269
-
4Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо фінансування харчування учнів закладів загальної середньої освіти 209
-
5На Кіровоградщині облаштовано 76 локацій для тимчасового проживання ВПО (ВІДЕО) 198

