У цілковитій антисанітарії виготовляли ковбасні вироби в одному з цехів під Тернополем. Продукцію не маркували, на ній не було інформації ні про її склад, ні про виробника. Нічого не відомо і про походження сировини. Тим не менше, ковбаси потрапляли не лише в невеликі крамнички, а й у супермаркети. Налагодив виробництво 37-річний приватний підприємець. Співробітники податкової міліції вилучили продукції та обладнання для її виготовлення на загальну суму понад 200 тисяч гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Щодо формування комплексної державної підтримки та підвищення соціальних гарантій для сімей з особами з інвалідністю 368
-
2День адвокатури України 189
-
3КМУ розпочинає експериментальний проєкт з автоматичного взяття громадян на військовий облік 88
-
4До Дня працівника ДВС на Миколаївщині відзначили кращих державних виконавців 78
-
5День працівника державної виконавчої служби 53

