360 літрів царської юшки приготували минулої неділі в Севастополі на святкуванні Дня рибалки. Для страви, крім іншого, знадобилося... 6 літрів горілки. За словами організатора кулінарного заходу директора ресторану «Китай-місто» Ірини Антонової, юшкою розраховували нагодувати дві з половиною тисячі чоловік.
Крим
21
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 421
-
2Уряд спростив процедуру отримання відстрочки від мобілізації 98
-
3День працівника соціальної сфери України 95
-
4Науковці та влада об’єднують зусилля для подолання демографічної кризи в Чернівецькій області 74
-
5Уряд змінив спрямування діяльності Держгеокадастру 64

