360 літрів царської юшки приготували минулої неділі в Севастополі на святкуванні Дня рибалки. Для страви, крім іншого, знадобилося... 6 літрів горілки. За словами організатора кулінарного заходу директора ресторану «Китай-місто» Ірини Антонової, юшкою розраховували нагодувати дві з половиною тисячі чоловік.
Крим
20
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині перевіряють громади на доступність для людей з інвалідністю 1521
-
2Застосунок «Пенсійний фонд України»: електронний помічник, який завжди поруч 810
-
3Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо фінансування харчування учнів закладів загальної середньої освіти 787
-
4Кабмін розширив перелік пільг для громадян та бізнесу з територій бойових дій і тимчасової окупації 220
-
5У Харківській області триває розширення мережі мобільних поштових відділень 182

