360 літрів царської юшки приготували минулої неділі в Севастополі на святкуванні Дня рибалки. Для страви, крім іншого, знадобилося... 6 літрів горілки. За словами організатора кулінарного заходу директора ресторану «Китай-місто» Ірини Антонової, юшкою розраховували нагодувати дві з половиною тисячі чоловік.
Крим
21
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Тернопільщина продовжує зариблення річки Серет у межах програми розвитку рибного господарства 2122
-
2Щодо формування комплексної державної підтримки та підвищення соціальних гарантій для сімей з особами з інвалідністю 187
-
3КМУ розпочинає експериментальний проєкт з автоматичного взяття громадян на військовий облік 80
-
4День Сухопутних військ України 68
-
5День працівника державної виконавчої служби 49

