360 літрів царської юшки приготували минулої неділі в Севастополі на святкуванні Дня рибалки. Для страви, крім іншого, знадобилося... 6 літрів горілки. За словами організатора кулінарного заходу директора ресторану «Китай-місто» Ірини Антонової, юшкою розраховували нагодувати дві з половиною тисячі чоловік.
Крим
20
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 484
-
2З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 59
-
3У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 57
-
4Парламенти світу об'єднуються для підтримки України та протидії військовим загрозам в майбутньому 50
-
5Опрацьовують урядовий законопроєкт щодо ефективнішого використання державних сільгоспземель 43