Голова Комітету в закордонних справах Олег Білорус провів зустріч із делегацією Всекитайської асоціації дружби із зарубіжними країнами на чолі з заступником голови Всекитайської асоціації дружби з зарубіжними країнами Си Та.
Під час зустрічі, яка відбулася на прохання китайської сторони, Олег Білорус дав високу оцінку відносинам, які склались між двома країнами, та відзначив, що, незважаючи на географічну віддаленість, стосунки між нашими країнами в останні роки динамічно розвиваються.
Голова комітету висловив також сподівання, що такі двосторонні зустрічі сприятимуть формуванню сталих взаємин між нашими народами та розвиватимуть взаємовідносини у таких сферах, як наукова, гуманітарна, економічна, інтелектуальна та сфера безпеки.
Заступник голови Всекитайської асоціації дружби з зарубіжними країнами Си Та подякував за зустріч і зазначив, що вона «продемонструвала вияв дружніх стосунків між нашими країнами». Двосторонні китайсько-українські відносини, підкреслив Си Та, характеризуються великим потенціалом і перспективами подальшого розвитку.
Сторони висловили сподівання щодо майбутньої плідної співпраці в інтересах народів обох країн.
Інформаційне управління апарату Верховної Ради.