Про це заявив заступник голови міськдержадміністрації Ігор Локтіонов. Завдання номер один для севастопольських чиновників — формування бюджету міста на наступний рік.
«Ми проводимо серйозну роботу із урядом країни, з міністерствами фінансів та економіки. Без державного бюджету серйозно розвивати окремі напрями ми не можемо. Тому ми постійно порушуємо питання, пов’язані, зокрема, і з втратами від перебування тут Чорноморського флоту, зі збільшенням ресурсів, які Севастополь має одержати по лінії участі російської сторони в соціально-економічному житті міста», — зазначив він.
Характеризуючи спрямованість майбутнього міського кошторису, І. Локтіонов спрогнозував його «стовідсоткову соціальну спрямованість». Для цього треба буде навіть «пригальмувати деякі великі програми, які були з капітальних вкладень», про що доведеться просити голову адміністрації». Розшифровуючи формулювання «соціальна спрямованість», заступник керівника міста пообіцяв, що «акцент буде зроблено на фінансування, у тому числі й з місцевого бюджету, ремонту покрівель будинків, внутрібудинкових мереж, якісне обслуговування РЕПами й благоустрій міста». Якщо все піде за планом, то, пообіцяв чиновник, через кілька років севастопольці забудуть, що таке діряві дахи.
Севастополь.