Шановні ветерани!
Героїчні ветерани-фронтовики! Безстрашні партизани і підпільники! Славні трудівники тилу! Вельмишановні ветерани військової служби! Багатостраждальні «діти війни»! Славні визволителі України!
Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди 65-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників від найчисельнішої і найвпливовішої ветеранської організації — Організації ветеранів України. Нинішні і прийдешні покоління громадян України завжди будуть вдячні Вам за Ваш вирішальний, ключовий внесок у розгром гітлерівського фашизму, за визволення не лише власної Вітчизни, а і країн Європи і світу від нацизму.
Ваш внесок у Велику Перемогу над силами зла і варварства неоціненний. І будь-які спроби применшити, переінакшити або спотворити зроблене Вами, від кого б вони не виходили, приречені на невдачу, навіть якщо вони освячуються діючою владою. Вдячні нащадки будуть у неоплатному боргу перед Вами за Ваш людський та громадський подвиг. Земний уклін Вам за все, що зроблено для країни, народу!
Бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, активного довголіття, славного продовження у Ваших дітях та онуках.
Ще раз із святом Вас! Слава — Переможцям! Слава — Визволителям!
Дніпрогес відновили з небуття. А чи повернуться з небуття імена всіх тих, хто загинув, визволяючи цю землю?
З повагою, Голова Ради Організації ветеранів України народний депутат України П. С. ЦИБЕНКО. 
Фото з Центрального кінофотофоноархіву України імені Пшеничного.