У Севастополі після подорожчання квитків на проїзд у наземному транспорті, підвищилися ціни й на проїзд у катерах, що з’єднують Графську пристань із Північною стороною. Раніше вартість квитка була 2,5 гривні, після переходу на російські гроші беруть по 10 рублів, тобто по 3,3 гривні.
Морські перевізники попереджають пасажирів, що пропонуватимуть владі ще підвищити ціну квитків. За розрахунками «Портофлоту», третина пасажирів — пільговики. Але від початку року місто витрати на перевезення цієї категорії громадян не компенсує. «Для того, щоб знизити втрати, пов’язані з витратами на паливо та утримання суден, ухвалено рішення підвищити вартість проїзду до 15 рублів. Подорожчання очікується в другій половині червня», — стверджують перевізники.
У копійчину тепер обходяться і розмови клієнтам МТС. У разі поповненні рахунка через термінал додатково беруть 8,5 відсотка від суми. В центрі міста термінали відключили. Поповнити рахунок можна тільки в офісі МТС, де за послугу доведеться додатково віддати 6 відсотків, але не менше 10 рублів. У вуличних розповсюджувачів 40-гривневу картку МТС можна купити за 58 гривень.
Севастополь.