Віктор Янукович:

— Якщо ми будемо брати відповідальність на себе, то візьмемо її з рук народу, але не з рук цієї влади.

Від чергового:

— Коли будете брати, подивіться довкола уважно, чи нема поблизу Ю. Луценка.

Зелені аргументи

Наталія Вітренко:

— Але уявіть собі ситуацію в парламенті, ми ж були в парламенті, ми знаємо. От коли аргументи не доходять, треба блокувати трибуну. Хто піде блокувати трибуну? Звягільський? Ахметов? Ну, назвіть, хто там піде блокувати трибуну?

Від чергового:

— А я уявляю собі таку ситуацію: ви підходите до них — Звягільського, Ахметова — й кажете: «Трибуну бачите? Так от: увечері — аргументи, вранці — наше блокування трибуни, вранці — аргументи, ввечері — блокування».

Мовчать, бо знали

В. Стоякін:

— ...Коли за Кучми щось розляпувалось, то розляпувалося людьми, які знали, що кажуть. А тепер розляпується людьми, які тільки припускають...

Від чергового:

— Так, згоден, тоді, за Кучми, коли хто гинув в автокатастрофі, то всі знали: він щось розляпав. А тепер балаканини багато — автокатастроф мало! А це теж, без припущень, знають усі!

Зірка знайшла героя

Юрій Кармазін, народний депутат:

— Я впевнений, що сьогодні Путіна можна нагородити званням Героя України. Ніхто більше, як він, не зробив для поштовху науково-технічного прогресу України. Коли я писав, що треба перейти на альтернативні види палива, мене не почули, а Путіна почули.

Від чергового:

— Заспокойтеся, все було так: ваші слова почули і передали Путіну, а він потім їх видав за свої. А зірка Героя по праву належить вам.

Мучиться, доки не відПУчиться

Юрій Єхануров:

— Той, хто здає газотранспортну систему, танцюватиме так, як йому зіграють на балалайці.

Від чергового:

— От-от, і знов підуть частівки типу: Между русским и туркменом украинцу мучиться, пока газ обыкновенно в трубах не отПУчится.

Кому хрін з бубликом?

Олександр Волков, народний депутат:

— На виборах я голосуватиму за партію хрєнов-бубліков...

Від чергового:

— Пане Волков, уточніть, будь ласка, хто в такому разі залишиться з хріном, а хто з бубликом. Оскільки народу один хрін, за кого саме ви голосуватимете!