Такою буде назва конкурсу, що його ми пропонуємо провести. Згодні — вже стільки роздано призів, нагород, свитин... І не тільки для сиротин...

І все-таки. Всенародна любов до рейтингів, фортун і тріумфів невгасима і неспинима. А єдиний спосіб не заплутатися в чужих конкурсах — вигадати свій. Що ми і зробили. Назва — є, номінації — теж. Більшість, як ви розумієте, дісталася родичам по перу — медій у нас хоч греблю гати, та ще й яких — тут тобі і Репортьє, і Ведучче, і Журналіз, і Користьпондент. А також Міс і Містер Медіа і, мабуть, найголовніша номінація — Дракула Пера. О, мало не забули фото-конкурс — Гримас-медіа.

Ну, з журналістами розібралися, переходимо до інших, не менш древніх професій, також гідних окремих нагород у нашому конкурсі. Скажімо, служителям Феміди дістануться дві — Юриск і Паяц Правосуддя, представникам базису — також дві, але ніби двох ступенів: Більш-меншеджер і Стоп-менеджер. А от музикантам — одна, зате яка! Найпопулярніша пісня буде відзначена нагородою Пошлягер року.

На цьому майже кінець. За всього розмаїття наші номінації — і ми в цьому переконані — цілком і достеменно відповідають назві конкурсу. Взаємністю.

Отже, стежте за рекламою.

Боргкомітет.

Ірина ТКАЧЕНКО.