Київ. Минулого вівторка на проспекті Героїв Сталінграда у Києві молодь саджала дерева і створила «Алею молодіжних організацій». 30 саджанців піхти корейської, ялинки блакитної, ялівця скельного нібито привезли спеціально з Польщі та Фінляндії. Ініціатори й головні організатори цієї події — молодіжний житловий комплекс «Оболонь» і Київський благодійний фонд сприяння освіті та здоров’ю нації «Поступ XXІ».
Як пояснювали їх керівники, це прем’єрний захід із серії регулярних наступних з благоустрою та озеленення столиці. В акції взяли також участь лідери семи інших молодіжних столичних громадських організацій, що входять до складу коаліції «Молодь обирає Януковича». Але коли учасники підняли прапор з таким написом, до них підійшла група людей і вимагала прибрати їхню символіку. Тож, мабуть, важко буде виживати цим реліктовим і дорогим деревцям.
А на протилежному кінці проспекту того самого дня відкрилася міжнародна конференція «Екологічні аспекти ядерних технологій», яку провели Українське ядерне товариство та Державний науково-інженерний центр систем контролю й аварійного реагування. Життя триває...