Романтичний настрій допоможе вам поліпшити стосунки з близькими і дорогими людьми. У справах довіртеся своїй інтуїції.
ОВЕН. Особливе ставлення друзів або колективу допоможе вам у реалізації планів і бажань. Завдяки товариськості й чарівливості ви познайомитеся з людьми, близькими за духом. Дехто з вас може опинитися в центрі уваги групи людей, команди однодумців або громадської організації.
ТЕЛЕЦЬ. Цього тижня ви зможете вирішити свої професійні питання завдяки дружнім стосункам або прихильності начальства чи впливових людей. Десь замовлене за вас слово надасть хоч і невидиму, але досить істотну підтримку.
БЛИЗНЮКИ. Ви будете у захопленні від когось, хто, можливо, приїхав здалеку або з-за кордону. У вас з ними може бути тісна дружба або спільність поглядів та ідеалів. Використайте цей час для встановлення і зміцнення зв’язків між людьми різного походження або тими, хто має різні погляди на життя.
РАК. На вас чекає укладення вигідної угоди з начальством або впливовою людиною. З їхнього боку можливий кредит або спонсорська підтримка. Ця угода може у перспективі позитивно вплинути на ваше становище. Можливе поліпшення матеріального становища завдяки чоловіку (дружині).
ЛЕВ. Ви проявите ніжність та любов до чоловіка (дружини) і дорогих вам людей. Ваші чарівність і готовність слухати інших, іти на поступки, пристосовуватися заради гарних стосунків зроблять вас дуже популярним.
ДІВА. Вам захочеться цього тижня виявити турботу, знаки уваги до когось, надати допомогу або зробити щось важливе, щоб показати свою прихильність. Ви можете на гроші чоловіка (дружини) придбати собі або отримати у подарунок щось із гарного одягу чи дорогої косметики.
ТЕРЕЗИ. Цього тижня ви будете романтично налаштовані. Дехто з Терезів матиме можливість продовжити нове знайомство, але пам’ятайте, що ви налаштовані надто ідеалістично, схильні бачити тільки хороше.
СКОРПІОН. Найзатишніше вам буде вдома, у колі сім’ї. Використайте цей тиждень для того, щоб оздоровитися, зайнятися очищенням організму, підібрати нову дієту, поліпшити режим дня. Сприятливі водні процедури.
СТРІЛЕЦЬ. У вас зросте інтерес до інтелектуальних і культурних заходів. У вас буде можливість познайомитися з цікавими і гарними людьми. Ви будете товариські, делікатні, ввічливі, і це допоможе зміцнити стосунки з близькими родичами або сусідами.
КОЗЕРІГ. Імовірно, цього тижня ви зможете заробити гроші або отримати винагороду, а також надати матеріальну допомогу своїм батькам чи рідним свого чоловіка (дружини). Деякі з вас можуть купити нерухомість або ділянку землі неподалік водоймища.
ВОДОЛІЙ. Ви будете привабливі й чарівні. Ви здатні чудово розуміти інших людей, жити у злагоді з ними, йти на компроміси. Це викличе їхню симпатію. Вони можуть піти вам назустріч і надати необхідну підтримку.
РИБИ. Цього тижня ви віддасте перевагу тиші та спокою на самоті. Намагайтеся не афішувати джерела своїх доходів. Ви можете відчувати незручність, соромливість і невпевненість у своїх силах. Тому ви боїтеся виразити свої почуття, виявити ніжність і дбайливість.