Кизяківська студія хронікально-документальних фільмів закінчує зйомки телесеріалу про депутата А. Шакальченка. Шакальченко — людина широкої душі, чесна і глибоко порядна. Ніхто так не вболіває за свою країну, Берег Рябкової Кістки, та за народ, як Шакальченко. Кінематографісти поспішають, позаяк хочуть запустити стрічку в прокат до того, як Шакальченка посадять.
У безвізовому режимі
За великі успіхи в посиланні громадян далеко-далеко працівники взуттєвої майстерні № 37 отримали ліцензію на організацію шоп-турів.
Що краще?
670 мільйонів доларів було витрачено минулого року на покращення іміджу Берега Рябкової Кістки. Хоча навіть 1 мільйон, вкладений у потрібну людям справу, міг би в кінцевому підсумку покращити той імідж набагато сильніше.
Лікування плюс
Медицина у Березі Рябкової Кістки платна: якщо в тебе нема грошей, тебе ніхто не лікує.
Спорт
Офіційним спонсором збірної Берега Рябкової Кістки з пляжного біатлону затверджено фінансову корпорацію «Цибуля-продакшн». Неофіційним — бригаду авторитета Цибулі.
Одержали по заслузі
Пішли чутки, що компанія «Кизяк-Інвест» існує лише на папері. Для перевірки прибула авторитетна комісія, яка встановила, що один високопосадовий столичний чиновник через цю компанію відмиває свої мільярди. Комісія ухвалила: винних у поширенні чуток суворо покарати.
Звільнись від залежності!
Газета «Зірка капіталізму» вже не буде вірою й правдою служити мафіозному кланові авторитета Цибулі. Цибуля програв її в карти іншому авторитетові.
Абсурд
Розпочалася безстрокова акція «Банановий Маразмадор — без маразму!». Більшість маразмадорців здивовано розводить руками: вони й уявити собі не можуть, як таке можливо: Маразмадор — і без маразму?