Обставини можуть підштовхнути вас до несподіваних дій. Намагайтеся не бути агресивними. Змінам, які вже назріли, чинити опір не треба, інакше більше втратите, ніж придбаєте. Ваше завдання — усвідомити необхідність змін і розпочати їх здійснювати. Обговорення поточних планів і завдань буде конструктивне.
ОВЕН. Ви відчуєте обмеження з боку керівництва або структур, яким підкоряєтеся. Якщо не злякаєтеся труднощів, то зможете домогтися помітного прогресу у справах, пов’язаних з майновими питаннями, нерухомістю, власністю, земельними ділянками. Якщо ви не задоволені обстановкою в домі, то почніть наводити в ньому порядок. 
ТЕЛЕЦЬ. Ваші плани на цьому тижні можуть не збутися з об’єктивних причин, можливо, через це опинитеся в ізоляції. Скористайтеся цим для того, щоб у спокійній обстановці подумати про важливі справи або відновіть свої сили, виспіться, відпочиньте. Вам набридли фінансові труднощі і обмеження — почнете шукати засоби розв’язання цих проблем.
БЛИЗНЯТА. Ваші фінансові проблеми можуть вирішитися за умови, якщо звернетеся по допомогу до партнерів. Якщо ви — член якої-небудь організації, то наприкінці тижня зможете скористатися сприятливою ситуацією і зміцнити своє становище в ній. За можливості поверніть борг другові, щоб не зіпсувати з ним стосунків. На роботі ймовірні непередбачувані зміни, які потребуватимуть вашої безпосередньої участі. 
РАК. Ваша надмірна активність та ініціативність може дратувати керівництво і викликати з його боку опір, через що не виключені конфлікти. Втручання керівництва або батьків у ваші справи може тільки поглибити наявні проблеми. Позбудетеся ілюзій і будете розчаровані, але водночас ясно окреслиться ситуація, в якій опинилися. Поставтеся до цього оптимістично і дійте.
ЛЕВ. Якщо останнім часом у вас виникли незрозумілі труднощі, пов’язані з вищою освітою, видавничою справою або співпрацею з іноземними партнерами, то на початку цього тижня ви зможете зрозуміти їх причину. Тільки дійте делікатно, намагайтеся пам’ятати про інтереси інших людей і йти на компроміс. Несподівано розв’яжете проблему інвестицій у свій бізнес або підприємство, на якому працюєте, тільки будете до цього не готові. 
ДІВА. Для вас актуальне розв’язання проблеми сплати податків або боргів, втім, успіху досягнете завдяки терпінню і поблажливості. Скористайтеся цим періодом, щоб підвищити свою кваліфікацію або розширити громадські і ділові зв’язки. Проблеми, що виникли у вашому інтимному житті, потребуватимуть термінового розв’язання, відкладати їх не можна, це тільки погіршить ситуацію, що склалася.
ТЕРЕЗИ. Розв’язувати свої домашні або службові проблеми найкраще нетрадиційно, а якщо питання серйозні — скористайтеся консультацією фахівця. У декого з вас, ймовірно, буде несподівана можливість поїхати в тривале службове відрядження або на зарабітки за кордон. Зможете отримати несподівану фінансову допомогу. 
СКОРПІОН. Постане питання про ваш вплив на співробітників, хтось може вам висловити своє невдоволення, будьте дипломатичні. Прислухайтеся до того, що вам скажуть. Використайте цей тиждень для службового відрядження, що давно заплановане, або зосередьтеся на тому, щоб отримати потрібну консультацію з актуальних питань. Не поспішайте приймати остаточне рішення, не отримавши рекомендацій. 
СТРІЛЕЦЬ. Якщо ваш чоловік (дружина) на цьому тижні вирішить зайнятися серйозними домашніми справами, то, найімовірніше, зіткнеться з труднощами і поломками. Впоратися з цим доведеться вам — є шанс усе відремонтувати. І не залишайте надовго його (її) зі своїми батьками — між ними може виникнути конфлікт. 
КОЗЕРІГ. Змініть звичний спосіб життя — і ви уникнете смутку. Співпраця з новими людьми несподівано розширить ваш кругозір, завдяки чому відбудуться цікаві зустрічі і знайомства. Можете використати цей тиждень для навчання і отримання навичок для роботи на комп’ютері або з іншим сучасним обладнанням. 
ВОДОЛІЙ. Цього тижня будете здатні спустити на задоволення всю готівку, тому не носіть з собою великих сум. Якщо ви закохані, то, можливо, варто здивувати кохану людину, зробити їй незвичайний і дорогий подарунок. Можливі також непередбачені витрати, пов’язані з дітьми. Якщо ви протягом тривалого часу намагалися що-небудь освоїти або знайти потрібну інформацію, тепер отримаєте довгоочікуваний результат. 
РИБИ. Ваші несподівані дії будуть незрозумілі вашим батькам, що може призвести до сварки. Не треба їм нічого доводити і пояснювати, це тільки ускладнить ситуацію. Почуття гумору і любов до них — ось що може допомогти вам уникнути конфлікту.