Володимир Жириновський, лідер ЛДПР:
— Донецькі - хоч наші хлопці. Навіть якщо вони крали, то вони хоча б за Росію...
Від чергового:
До відома усіх злодіїв СНД: хочеш красти — люби Росію!
Натхненна брехня
Сергій Черненко, журналіст інтернет-видання «Телекритика»:
— Лише професійна необхідність або емоційна потреба час від часу надихатися ненавистю до брехливої влади може змушувати нормальну людину час від часу переглядати зразки творчості Джангірова і Корчинського (ведучі програми «Проте» на 1+1. — Черг.).
Від чергового:
Тут нормальну людину цікавість розбирає. Невже того, чим щомісяця надихаються Джангіров та Корчинський, не вистачає, щоб уже сьогодні прикупити собі «Оскара» за найкращу брехню про Те або про Ю?..
Кишенькове зростання
Вільям Міллер, колишній посол України в США:
— Економічні показники в економіці України вводять в оману. Це зростання не зачіпає більшості людей. Олігархи — ось хто відчуває на собі цей ріст, а не ферми, села, не вчителі у школах чи лікарі.
Від чергового:
Даруйте, але ви все наплутали! Наші олігархи відчувають не ріст — гроші у своїх кишенях. А от селяни, вчителі, лікарі відчувають справжнє зростання — дірок у них...
Слухайся тата  і слухай пташку
Володимир Мелещик, заступник глави Дніпропетровської облдержадміністрації:
— Ми хочемо, щоб народ чув спів птахів, а наші діти, гуляючи в парках, пізнавали пташині голоси.
Від чергового:
Ах, як добре, що «Громадське радіо», «Свобода», «Радіо ФМ-Закарпаття», «Мукачів-Студіо» перестали звучати на звичних частотах! І тепер ми, як діти, слухаємо одного СОЛОВЕЙКА. І ніхто нам, народові, не заважає його пізнавати...