Уряд Берега Рябкової Кістки (БРК) презентував громадянам свою нову програму дій — «Послідовність. Ефективність. Відповідальність». Щасливий народ улаштовував масове гойдання на гілляках баобабів, бився головою об воду, плював на вогонь.
Програма обіцяла: 
Послідовно підвищувати рівень соціального захисту — зростання зарплати до 23-25 числа. Тобто зарплату мали тепер видавати 23-25 числа кожні півроку. І пачками. Всі пачки матимуть властивість не горіти, не тонути, не розриватися. Як того вимагає програма, захищені від усіх і вся! Ними хіба що можна замість каменюк збивати пенсію. Із бананових, хлібних дерев та евкаліптів. Бо після реформи підвищену на 3-6 цурпалків пенсію (1 цур. дорівнює 5,3 дол.) почали підвішувати на гілках саме цих дерев.
Програма обіцяла: 
Ефективно створювати рябкову ефективну масу ВВП. Вона у цій країні досить специфічна, бо це величина, розмірність маси якої характеризує динамічні властивості квазічастинок. Якщо виїхати за межі столиці БРК — Кий-ка, відразу впадає в око ця своєрідна динаміка зростання квазі до рівня квазіжиття. Воно і створює ефективну масу ВВП — Втомився Виживати Помирай.
Програма обіцяла: 
Відповідально позабивати всі існуючі в країні шпаківні, з яких цвірінькають не так, як треба, як того вимагають ТТРК — тубільні темники рябкової кістки. А хто не заховався — дерти останню шкуру з усіх рябкових гендлярів, запідозрених у заграванні до опозиційного табору «Наш берег».