Цього тижня не можна розслаблятися і надміру потурати своїм бажанням, головне — не прогаяти свої можливості. Ймовірні збої у роботі засобів зв’язку і транспорту особистого й громадського. Може з’явитися нагода розв’язати фінансові проблеми завдяки новим можливостям.
ОВЕН. Найвигіднішим для вас цього тижня може бути використання будь-якої нагоди, щоб розширити свої перспективи та інтелектуальні межі. Через конкурентів або компаньонів активно зацікавитеся тим, що раніше вас не захоплювало. Вам необхідно нині докласти чимало зусиль і змінити свої погляди на деякі речі, щоб підлаштуватися до нового партнера та його ідей.
ТЕЛЕЦЬ. У вас буде неспокійний тиждень — часто відволікатиметеся і розв’язуватимете якісь справи у терміновому порядку. І якщо ви суворо не дотримуватиметеся наміченого плану, то легко впораєтеся з непередбаченими труднощами. Це може бути складним для вас, але гнучкий графік — кращий режим дня. 
БЛИЗНЮКИ. У цей період можуть несподівано загостритися стосунки з чоловіком (дружиною) і з тими, з ким ви співпрацюєте чи перебуваєте у постійному контакті. Все може розпочатися з обману і неприємної новини, а закінчитися великим скандалом. Ви залишитеся у виграші, якщо приймете зміни, які пропонує ваш партнер. 
РАК. Ви отримаєте радісну новину про те, що ваше бажання справдилося або ви до нього стали ближчими. Ви можете отримати цінний подарунок, який поліпшить ваше життя. Вам пощастить на потрібних людей. У вашому оточенні з’явиться людина, яка додасть вам оптимізму. На вас чекає несподіваний поворот подій — ви розпочнете якусь справу і, незважаючи на те, що обставини вибиватимуть вас з колії, проводитимете свою лінію.
ЛЕВ. Цього тижня ви обов’язково маєте щось зробити — ваші зусилля високо оцінять. Можливо, ви отримаєте грошову компенсацію, премію, давно обіцяну роботу, надбавку, посаду або соціальну допомогу — те, що поліпшить матеріальне становище. Можливо, ви увійдете до нової структури чи станете членом якоїсь громадської організації. 
ДІВА. Ви будете досить популярною особою на цьому тижні й станете солідніше виглядати. Ви можете використати цей період для того, щоб зважитися на важливий вчинок стосовно когось, виклопотати дуже важливу для себе справу, домогтися нових умов. Ви можете закласти новий прибутковий напрям і завдяки цьому кардинально змінити своє життя. 
ТЕРЕЗИ. Не тиждень, а суцільні негаразди й перестановки. Будете схильні сваритися, сперечатися, відмовлятися від давніх зв’язків і водночас створювати собі нове оточення. Може відбутися якась розмова або поїздка, які спричиняться до того, що ваше життя увійде у нове русло. Небезпека полягає в тому, що ви можете розслабитися. Будьте поруч із такими, як ви, — вони додадуть вам енергії і не дадуть «заснути».
СКОРПІОН. Цього тижня у вас відбудуться великі й несподівані зміни у доходах і готівці. Суми і ступінь ризику відчутно змінюватимуться. Це може бути перехід на «вільні хліби» або втрата доходу. Через гроші ви можете втратити друзів, добитися правди і дізнатися про своїх ворогів. Може бути завдано збитків вашому майну або особистим речам. 
СТРІЛЕЦЬ. Можливо, ви будете дуже різкі й непередбачувані для оточуючих на цьому тижні. Ваші настрій і бажання можуть мінятися і дивувати навіть вас самих. Використайте цей період для рішучих змін у своєму житті, аж до зовнішнього вигляду, іміджу, стилю.
КОЗЕРІГ. Ваші справи стануть успішнішими, коли повернуться люди, що перебувають далеко від вас. Ви можете відчути радість тому, що самі повернетеся туди, де колись були і де вам дуже сподобалося. Використайте цей тиждень для початку самостійної справи або від’їзду за кордон. Ви можете домогтися позитивного результату в юридичній та судовій справі.
ВОДОЛІЙ. Ви зіткнетеся із змінами у ваших планах і сподіваннях. Вам необхідно буде швидко зорієнтуватися і перебудуватися. Тоді ви станете лідером серед своїх друзів і однодумців. Постарайтеся максимально використати нові умови, нетрадиційні шляхи і зв’язки. Активніше цікавтеся і займайтеся тим, що раніше не приваблювало. Ваші родичі надихатимуть вас на всілякі подвиги. 
РИБИ. Вся ваша енергія і ентузіазм будуть спрямовані на саморекламу і просування по службі. Використайте цей час для активізації своєї професійної і громадської діяльності, щоб оточуючі помітили ваші справи й досягнення, завдяки цьому у вас можуть з’явитися нові можливості й перспективи.