Солом’янський район столиці нинішнього року — в центрі уваги всіх киян. Тут заплановано будівництво і реконструкцію об’єктів транспортної інфраструктури, що має полегшити долю мешканців тримільйонного міста. Передусім ідеться про реконструкцію транспортного вузла в районі Караваєвих дач.
Ці животрепетні проблеми було розглянуто на виїзній нараді в Солом’янському районі, яку провів Київський міський голова Олександр ОмельЧенко. Він наголосив, що реконструкцію треба проводити прискореними темпами, але не за рахунок якості. Києву потрібні сучасні транспортні артерії, якими можна було б дістатися до будь-якого куточка міста швидко і комфортно.
Керівники будівельної індустрії міста, начальники профільних управлінь, районні спеціалісти всебічно, гостро й безкомпромісно обговорили хід будівництва та реконструкції запланованих об’єктів, визначили відповідальних, строки проведення робіт, умови, які треба для цього створити.
Одночасно на нараді, в якій взяли участь народні депутати-мажоритарники Станіслав Сташевський та Василь Горбаль, розглянули і підтримали програму будівництва об’єктів соціальної сфери, що її впроваджує Солом’янський район. Зокрема, це добудова й реконструкція середніх шкіл №144, №177 і спорудження центру дитячої та юнацької творчості по проспекту Героїв Севастополя.