Чудові можливості для особистих контактів та розширення своєї справи, укладання важливого союзу або налагодження взаємовигідної співпраці. Романтичний настрій. Обговорюйте творчі ідеї та плани відкрито, налаштуйтеся на конструктивний підхід і не бійтеся змінити свою думку — буде набагато гірше, якщо ви почнете упиратися.
ОВЕН. Ваші прибутки збільшаться, і ви зможете дозволити собі набагато більше, ніж раніше, наприклад, зробити дорогі та престижні покупки або подарунки. Зросте ваша привабливість і сексуальність. На цьому тижні сприятливо розпочати вдома косметичний ремонт або просто зробити перестановку, щоб стало затишніше і комфортніше. 
ТЕЛЕЦЬ. Ви будете привабливі та помітні для навколишніх. Скористайтеся цим тижнем, щоб розпочати нову справу — вона буде успішною. Вам доведеться багато працювати на майбутнє. Використайте цей тиждень для того, щоб розширити коло своїх знайомих. Проявіть ініціативу — познайомтеся з новими цікавими людьми. Імовірне романтичне знайомство. 
БЛИЗНЯТА. Якщо вас захопило кохання, краще нині приховувати свої почуття, принаймні не афішувати стосунки, насолоджуйтеся одне одним на самоті. Активізуйте свої контакти й спілкування, займіться навчанням, реалізуйте заплановані поїздки. Ваш успіх може викликати роздратування і призвести до конфлікту з чоловіком або партнерами по бізнесу. Ви відчуєте з їхнього боку сильний тиск і залежність. 
РАК. Ви отримаєте відчутну допомогу від друзів або заступників. Цей тиждень бажано використати для того, щоб визначитися у своїх бажаннях і накреслити нові плани. Успішною та вигідною буде колективна або групова діяльність. Ваша воля й ділова хватка стане у пригоді в розв’язанні матеріальних проблем, ви отримаєте приховану підтримку і допомогу від жінки. Це сприятливий час для накопичення фізичних та духовних сил. 
ЛЕВ. На цьому тижні ви відчуватимете прилив сил і симпатію навколишніх. Отримаєте докази того, що ваш престиж помітно зріс, побачите результати своєї праці або професійної діяльності. Використайте цей період для переговорів зі своїм безпосереднім керівником або іншими впливовими людьми. Проявіть ініціативу і заповзятливість у спільному бізнесі. 
ДІВА. Ви побачите результати своєї інтелектуальної діяльності. Можливо, отримаєте позитивне рішення суду з вашого питання. Якщо хочете поліпшити свої стосунки з родичами чоловіка, то можете це зробити. У декого зав’яжуться романтичні стосунки з людиною іншої національності або такою, що проживає далеко. 
ТЕРЕЗИ. Успішними та результативними будуть справи, пов’язані з чужими або спільними грошима, спадщиною, кредитом або позикою. Особливо значущими для вас на цьому тижні можуть стати інтимні стосунки. Скористайтеся цим періодом, щоб проявити активність на роботі, поспілкуватися з начальством і підлеглими. Розпочніть впроваджувати реформи, якщо ви вже всі узгодили. 
СКОРПІОН. На цьому тижні зросте ваша популярність і привабливість. Чимало людей шукатимуть зустрічі з вами. Скористайтеся цим тижнем, щоб сформувати нові й укріпити старі партнерські відносини. Хто перебуває в шлюбі, може що-небудь зробити для поліпшення своїх подружніх стосунків, той, хто неодружений, — зустріти свою пару. 
СТРІЛЕЦЬ. На вас чекають приємні турботи і клопоти. Ваш творчий підхід до виконання звичайних домашніх або службових обов’язків принесе задоволення не тільки моральне, а й матеріальне. На цьому тижні вам варто зайнятися своєю зовнішністю і провести серію косметичних процедур — ефект від них буде дуже помітний. 
КОЗЕРОГ. Будете сповнені творчої енергії, відчуєте емоційне піднесення, впевненість у собі. Вам щаститиме, люди тягнутимуться до вас. Якщо поділитеся своєю радістю та оптимізмом з іншими, зможете стати популярною людиною у своєму колі. У кінці тижня наштовхнетеся на підводне каміння у власному житті.
ВОДОЛІЙ. Дуже важливими і значущими для вас на цьому тижні будуть події, пов’язані з сім’єю або батьками. Постарайтеся більше часу провести з ними, ви отримаєте хороший заряд сил і бадьорості. З їх допомогою зможете ухвалити важливе рішення з питання житла або про купівлю чи продаж нерухомості. Щоб реалізувати свої задуми, доведеться докласти зусиль і вкласти гроші. 
РИБИ. Вас чекають несподівані та приємні новини, контакти або знайомства. Використайте цей тиждень для активного навчання — це буде як ніколи цікаво і легко. Корисними та вигідними виявляться розважальні поїздки. Імовірне романтичне знайомство, і якщо ви самотні, воно стане тривалим і приємним.