Валентина Москаленко, заступник голови ДПАУ:
— Ми сьогодні спостерігаємо, що на двох-трьох податкових інспекторів є один керівник. Норма керівництва — сім-вісім підлеглих на одного керівника. От до таких світових стандартів ми прагнемо...
Від чергового:
— Розслабтеся! Помножте цих на тих — і в вас вийде по інспектору на кожну сім’ю. Чим не світовий стандарт?!.
Що цар, що кіт...
Марина Ставнійчук, член ЦВК:
— Проект, розроблений координатором парламентської більшості Степаном Гавришем, передбачає взаємопроникнення партійної й мажоритарної систем і найбільше відповідає українській ментальності, оскільки українці звикли довіряти не політичній силі, а конкретній людині, яка уособлює для них владу.
Від чергового:
— До речі, довіру українців до цієї конкретної людини давно підтверджено прислів’ям: «Цар у державі — як кіт у коморі: кого піймав, того й з’їв!»
Дякуємо. Не треба...
Андрій Піонтковський, співробітник центру стратегічних досліджень РФ:
— Ці вибори президента України уявляються нам, як боротьба між проамериканським і проросійським кандидатами. Як фінальна боротьба між добром і злом...
Від чергового:
— Такого добра, як ваше зло, у нас самих вистачає...
Із кого смієтесь?
Леонід Кучма, Президент України:
— Доходить до смішного: два відомства, Мінфін і ДПА, з одних і тих же питань подають кардинально різні цифри й оцінки: одні на чорне кажуть біле, а другі на біле — чорне.
Від чергового:
— То у чому справа? Доручіть пану Азарову провести зустрічну ревізію: комісія Мінфіну хай перевіряє ДПА, а комісія ДПА «шмонає» Мінфін... Ото порегочемо!