Очолювана вождем Берега Рябкової Кістки О. Лукерашем команда виграла лижну естафету 4 по 2,5 км, яка традиційно проходить у рамках «Рябкова лижня».
Серед 15 команд міністерств і відомств республіки команда вождя у боротьбі за медалі випередила срібних призерів — команду комітету державної рябкової безпеки (КДРБ) та команду міністерства з податків і зборів. У «Рябковій лижні» взяли участь кілька тисяч простих громадян БРК — їм було обіцяно щедрі продуктові подарунки. Та, на жаль, ці учасники змагань так і не змогли дістатися фінішу — всі вони залишилися лежати на лижні. Тобто серед піску.
Марк Твен попереджає
В архівах Берега Рябкової Кістки літературознавці знайшли закінчення знаменитого висловлювання М. Твена: «Чутки про мою смерть надто перебільшені...» Воно звучить так: «Усіх, хто поширює ці чутки, я особисто проводжатиму в останню путь».
Демократія на марші
На Березі Рябкової Кістки оголошено, що майбутні вибори вождя будуть найбруднішими за всю історію країни. Тому всіх претендентів на посаду глави БРК буде зобов’язано використовувати брудні технології, піар, підкуп, шантаж, компромат, адмінресурс. З метою більш оперативного інформування громадян новий склад ЦВК має за тиждень до дня виборів підготувати остаточні підсумки майбутнього голосування.