Ви чули, як працівники Генштабу України пішли врукопашну і навкулачки відбили в озброєних до зубів російських диверсантів одну шину на блокпості в Краматорську? Ви бачили, як вони хвацько на жигулівських автокамерах здолали водяну перепону у вигляді річки Сіверський Донець і показали сепаратистам, де раки зимують? Ні, ви тільки уявіть, вони замість парашутів, використовуючи спальні мішки, десантувалися вночі на Слов’янську міськраду, поглядами примусили скласти зброю всіх: від «найманців-бабаїв» до малюків із дитячих ясел. Це була операція «Весняний листопад»!

Але ви ще не знаєте про нещодавнє військове навчання на Миколаївщині «Весняна злива». Після «Зливи» Генштаб України теж відзначився: він вписав золотими літерами цифри у... відомостях на... премію.
 
Загалом на премію за ці навчання пішло 20 мільйонів гривень. Із них Сухопутним військам — 2 мільйони 971 тисячу гривень, Повітряним силам — 1 мільйон 717 тисяч гривень, оперативному командуванню — якась дрібниця. Проте Генштаб України відірвав собі найжирніший шматень — 9 мільйонів 640 гривень! А що, даремно вони коліна на оперативних картах протирали, зуби об указки ламали, свій шлунок коньяком псували? Отож!
 
А їхня совість ціла, питаєте?! От чого не знаю, того не знаю. 
 
У Генштабі кажуть, що це військова таємниця!..