Деякі прем’єри вважають, що про справжній стан справ у країні їм найліпше повідають їхні радники-консультанти: академіки, доктори наук та професори. Дурниці! Найкраще справжній стан справ у країні знають бомжі, що ночують у каналізаційних колодязях.
Спорт
Триває чемпіонат з політичного орієнтування. Поки що ніяк не може зорієнтуватися велика група політичних оглядачів, бізнесменів, регіональних лідерів. Вони ні-ні та й задумуються: а раптом на майбутніх виборах переможе опозиціонер?
Посмішка фортуни
До Книги рекордів Гіннесса занесено прізвище подружжя Сидорчуків. За три хвилини Оксана Іванівна ляснула свого благовірного сковорідкою по голові 425 разів. Щасливі чоловік і жінка отримали від спонсорів приз — велотур по Сахарі, куди вони зможуть вирушити одразу після того, як главу родини випишуть із реанімації.
    Знання — сила
Статистика знає все. Цікаво лише, чи знає вона те, що вірити статистичним даним може тільки останній телепень?!
Допомога надійшла вчасно
Важкі часи нині в аграріїв: сільгосптехніка та запчастини до неї продаються за божевільними цінами, агротрейдери вичавлюють із селян усі соки. Дізнавшись про ці біди, щедрі спонсори безплатно передали міністерству сільгоспполітики кілька яхт та з десяток мерсів останньої моделі.