На Тузлу я вийшов, а Тузли чортма

Петро Приходько, заступник глави кремлівської адміністрації:
— Питання Тузли не обгорювалося (мається на увазі остання кримська зустріч двох президентів — РФ та України. — Черг.). Такої проблеми в російсько-українських відносинах нема.
Від чергового:
— Спочатку Тузли, а там згодом, диви, і України як такої вже нема...
 
Тонемо в пожежах?
Віталій Бойко, колишній голова Верховного Суду України:
— Кабінет Міністрів нагороджує суддю Верховного Суду. Спитати б: за що? Я, наприклад, вважаю, що суддя може бути нагороджений лише медаллю «За порятунок потопаючого» або ж «За відвагу на пожежі».
Від чергового:
— Все правильно, Віталію Федоровичу. У нас же влада щоразу якщо не тоне, то обов’язково горить. Тому й нагороджують!..
 
Змикитили на трьох
Дмитро Видрін, політолог:
— У будь-якій пострадянській країні прем’єр, щоб не просто політично вижити, а й зміцнити свої позиції, повинен: а) «построїти» міністрів; б) виростити фондовий рейтинг країни; в) посадити олігарха.
Від чергового:
— Нема дурних. У нас на цій програмі піднялося троє: а) прем’єр Пустовойтенко «строїв» міністрів у протигазах; б) прем’єр Кінах вирощував фондовий рейтинг; в) прем’єр Янукович посадив олігарха — Козаченка.
Операція «О»
Вацлав Радзивінович, політичний оглядач польської «Газети виборчої»:
— В Україні розпочинається типова дня пострадянських країн операція «Спадкоємець». Президент та його люди, як раніше Єльцин та кремлівська «сім’я» чи Алієв в Азербайджані, намагаються обійти демократичні процедури й поставити на чолі держави «спадкоємця».
Від чергового:
— Оскільки у нас прямих спадкоємців, як у Алієва, нема, можна просто при Першій Особі призначити Опікуна і провести цю операцію через Конституційний Суд!