Справи мафіозні

Депутат А. Шакальський проклав у своєму окрузі 750 км газових труб. Однак зовсім не тому, що цей нардеп так любить своїх виборців, а тому, що він вірно служить пахану, котрий і розпорядився виділити з бюджету на прокладання труб належну суму. До того ж засувка на цих трубах незабаром принесе Шакальському мільйонні прибутки.
Від маразмадорського інформбюро
Мафіозі Бананового Маразмадору за підтримки податківців, правоохоронців та адмінресурсу оволоділи ще однією стратегічною висотою — болотом Позабюджетним.
Розкрийте очі
Як це — народ вимирає, якщо самих тільки бомжів стало он уже скільки!
Із життя еліти
Золота еліта Бананового Маразмадору погодилася жити на мінімальну місячну зарплатню у 205 гривень. Одначе за умови, що ці 205 гривень вона отримуватиме щохвилини.
Факт
У Банановому Маразмадорі оголошено про посилення заходів, спрямованих на посилення боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Це лише підтверджує те, що за час попереднього оголошення про посилення заходів, спрямованих на посилення боротьби з корупцією та організованою злочинністю ситуація лише погіршилася.
Набір слів
Демократія у камуфляжі.
Гасло
Слава членам мафіозних кланів — активним учасникам побудови правової демократичної держави!
Мисливцям на замітку
Встановлено нові норми відстрілу на одного мисливця: зайців — 56, лисиць — 3, куріпок — 8. А шакалів треба любити, пестити, глибоко шанувати та призначати на найвищі маразмадорські посади.
Народний вибір
У Банановому Маразмадорі все — людям. І лише земля —олігархам, заводи та фабрики — олігархам, вся влада — олігархам!
Свобода слова
Селекціонерам із науково-дослідного інституту керівного тваринництва вдалося вивести нову породу папуг — незалежних поліглотів. Ці папуги вже за два тижні навчання починають майстерно вити, як шакали, хрюкати по-свинячому та шипіти, наче змії.
Є проблема
Останнім часом багато маразмадорців почали дедалі частіше замислюватися: якого біса вони йдуть до Європи? Й справді, чи є в цьому сенс, якщо разом з ними йдуть і їхні правителі? І як би делікатніше попрохати правителів лишитися у бардаку, який вони створили, у своєму Банановому Маразмадорі?!
Суперпіклувальники
Чому керівники Бананового Маразмадору з такою несамовитістю тримаються за свої крісла? Бо вони всіма фібрами душі хвилюються за народ, котрий у випадку їх відставки може лишитися без торжества демократії, свободи слова, зростання зарплат, розмаху боротьби з туберкульозом і СНІДом та іншого позитиву. А тих, хто довів народ до такого щастя — посадити за грати.
Мафія безсмертна
У бюджеті Бананового Маразмадору статті «Виборча компанія мафіозі» нема. Тому мафіозі доводиться відмивати під вибори мільярди з інших соціальних статтей.
Термо-шоу
Батареї опалення у помешканнях маразмадорців —крижані. Мабуть, дехто на них непогано гріє собі руки...