Задачка

У Банановому Маразмадорі вирішили запровадити нове всенародне свято «День Беззаконня». Тепер державні мужі ламають собі голови: якого дня його святкувати, адже беззаконня у Банановому Маразмадорі панує цілий рік.
Вакансія
Редакція газети «Критик-ревю» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного редактора. Головні вимоги до претендентів: продажність, некомпетентність, зарозумілість.
Біда
Президент Бананового Маразмадору вирішив залишитися на своїй посаді ще на один строк. Він, може, і пішов би на заслужений відпочинок писати мемуари, одначе біда в тому, що за роки свого президентства зовсім розучився писати.
Демократія на марші
З метою подальшого поглиблення демократії президент Бананового Маразмадору призначає своїми указами не лише губернаторів, мерів, депутатів, міністрів, а вже й ліфтерів.
Демократичне блюдо
Локшина на вуха, приправлена консервованою свободою та відбитими нирками.
Оце ефект!
Набагато ефективніше почали працювати чиновники кизяківської держадміністрації. І результат не примусив себе довго очікувати. Якщо раніше середньостатистичний чиновник протирав свої штани до дірок за три роки, то тепер — лише за кілька місяців.
Оголошення
Кіоскер вийшла на десять хвилин. Повернеться через дві години.
Факт
Після того, як із Кизяківської облдержадміністрації звільнили всіх хапуг, у ній із двох тисяч працівників залишилася лише прибиральниця.