Дещо про свободу слова

Свобода слова, безумовно, є, але спробуй писни!
Пророкують спеціалісти
У керівництва Бананового Маразмадору нарешті дійшли руки і до книговидання, яке ще зводить кінці з кінцями. Тому, переконані спеціалісти, вже буквально через кілька місяців від цієї галузі у республіці не лишиться й сліду.
Нова приказка
Був би опозиціонер, а стаття знайдеться!
Пряма залежність
90 відсотків економіки Бананового Маразмадору працює в тіні. Завдяки цьому саме 90 відсотків мафіозі підтримують нинішнє керівництво країни.
Диво-програма
У Банановому Маразмадорі прийнято чергову програму боротьби з корупцією та оргзлочинністю. Корупціонери задоволені: як мінімум півроку програма буде ретельно вивчатися, обговорюватися, пропагуватися, а там, скоріш за все, настане час для прийняття нової, ще більш ефективної програми.
Статистика
У Банановому Маразмадорі нарешті встановили справжню причину кризи на продовольчому ринку. З’ясувалося, що локшину, котру навішували на вуха громадянам (а це мільярди тонн), у звітах додавали до макаронних виробів, призначених для внутрішнього споживання. Тому-то всі й були впевнені: їжі — повнісінько!
Цінові новини
У Банановому Маразмадорі триває зниження цін. Скажімо, гонорар за вбивство знизився на 25 відсотків, практично за безцінь ідуть гідність та совість і майже вдвічі менше беруть за лобіювання в місцевому парламенті.
Шоу вдалося
«Ні — відмиванню брудних грошей!» — під таким лозунгом у Банановому Маразмадорі з неабияким успіхом пройшла чергова шоу-акція. Мафіозі відмили через неї не один десяток мільйонів доларів.
Будь-який рейтинг —  за ваші гроші!
До підручників для студентів Академії управлінців включено новий розділ «Проведення соціологічних опитувань напередодні виборів».