Чисто конкретно

Триває тріумфальна хода мафії Банановим Маразмадором. Для зміцнення своїх позицій усім регіонам, котрі мафіозі вже взяли під свій дах, надаватимуть статусу «спеціальних».
Ходять чутки
За величезні успіхи у справі сприяння мафіозі Бананового Маразмадору останні вирішили свою генеральну прокуратуру перейменувати у маршальську.
Справжня незалежність
Найнезалежнішою гілкою влади у Банановому Маразмадорі є судова. В усякому разі вплинути на суддів, щоб ті ухвалювали рішення, керуючись винятково законом, поки що в цій республіці не вдається нікому.
Безумовний позитив
У Банановому Маразмадорі нині спостерігається справжній бум позитиву. Спочатку мафія хотіла підняти ціни на 75 відсотків, але підняла їх лише на 73 відсотки. Позитив? — безумовно!
Наказано вірити
Хто не вірить, що народ Бананового Маразмадору живе як у Бога за пазухою, нехай з розумним виглядом вилупить очі на хитру діаграму, що її розміщено в газеті «Вовчі відомості».
Бізнесмени у папахах
Банановий Маразмадор уже практично роззброївся. Але не тому, що він такий миролюбний, а тому, що всю зброю армійські генерали розпродали направо та наліво.