ЗАКОН УКРАЇНИ


Верховна Рада України постановляє:
Протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, підписаної в м. Мінську 22 січня 2003 року, вчинений 29 вересня 2014 року в м. Мінську, який набирає чинності з дати отримання Сторонами останнього письмового повідомлення про виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання ним чинності, ратифікувати.


Президент України П. ПОРОШЕНКО.


м. Київ, 8 квітня 2015 року.
№298-VІІІ.

Протокол

 між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь  про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, підписаної в м. Мінську 22 січня 2003 року

 

Кабінет Міністрів України та Уряд Республіки Білорусь, далі - Сторони, домовилися про таке:

 

Стаття 1

 

Абзац другий статті 1 Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації викласти у такій редакції:

“Уповноважені органи” – Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Оперативно-аналітичний центр при Президентові Республіки Білорусь;”. 

               

Стаття 2

 

Цей Протокол є невід’ємною частиною Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, підписаної в м. Мінську 22 січня 2003 року.

 

Стаття 3

 

         Цей Протокол набирає чинності з дати отримання Сторонами останнього письмового повідомлення про виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання ним чинності.

 

      Вчинено в м. Мінську 29 вересня 2014 року у двох  примірниках, кожний українською, білоруською і російською мовами, при цьому всі тексти є автентичними.

У разі виникнення розбіжностей при тлумаченні цього Протоколу Сторони будуть керуватися текстом, викладеним російською мовою.

 

За Кабінет Міністрів

України 

                                                                     За Уряд

                                                  Республіки Білорусь

ДОДАТОК ДИВИТИСЬ >>>