А як вам новий пам’ятник Гітлеру... у Москві? Ну той, що стоятиме біля Мавзолею на Красній площі? І як вам споглядатиметься Путін, рівняючись на Гітлера (пам’ятник), що бере «під козирок» військовий парад «освободітєлєй»?

Що значить ваше: давайте відділяти фашистських мух від радянських котлет?! Газети читати треба. Російські! Ось, будь ласка, «Известия»: «Треба відрізняти Гітлера 1939 року і Гітлера після 1939 року і відділяти мух від котлет. Річ у тім, що поки Гітлер збирав землі, і якби він був славний лише тим, що без жодної краплини крові об’єднав Німеччину з Австрією, Судети з Німеччиною, Мемель з Німеччиною, фактично завершивши те, що не вдалося Бісмарку, і якби Гітлер зупинився на цьому, то залишився б в історії своєї країни політиком найвищого класу».

Тобто читати треба так: «Поки Путін збиратиме землі, об’єднає Росію з Кримом, Україною, Прибалтикою, Молдовою, Грузією, Фінляндією і зупиниться десь біля Варшави, то він залишиться в історії «політиком найвищого класу»! І його місце на Красній площі поруч із політиком Гітлером! Ура-а! Ура-а! І салют Перемоги у всіх столицях радянських республік та містах-героях, включаючи Астану і Гельсінкі!

На знімку: плакат до аншлюсу Австрії. «Один народ, одна держава, один лідер!»