Владислав Селезньов, керівник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України в Криму, підтвердив факт переговорів і роботу російських емісарів на території українських військових частин.

«Із приводу індивідуальних рішень кожного військовослужбовця, у мене такої інформації немає, ідуть консультації. Наскільки відомо, це буде не остання зустріч російських емісарів з українськими військовослужбовцями», — сказав він.

Селезньов також зазначив, що ситуація навколо дислокації частин і підрозділів Збройних Сил України в Криму стабільна. Загострення обстановки немає.

«Хочу також зазначити, що над тими військовими частинами, які не були силою захоплені російськими військовиками, залишається піднятим Державний прапор України», — сказав він.

Владислав Селезньов також попросив усіх небайдужих надати допомогу родині прапорщика Сергія Кокуріна, який загинув 18 березня під час виконання бойового завдання в Сімферополі. Український військовослужбовець загинув від вогнепальних поранень на території фотограмметричного (топографічного) центру ЗС України.

У Сімферополі в загиблого Кокуріна залишилися мама, чотирирічний син, вагітна дружина.

АТ «Імексбанк» МФО 328384 ЄДРПОУ 20971504 рахунок 26205110392003 для зарахування на особовий рахунок 26208635303002 

Кокуріній Олені Юріївні 

Михайло РУДЕНКО.

Сімферополь.