У фестивалі-конкурсі дитячої творчості «З вірою в майбутнє» (на знімку), що проходив у місті Костопіль на Рівненщині і в якому взяли участь вихованці інтернатних закладів області, разом з іншими глядачами за виступами дітей стежив і щиро аплодував голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук.

 

- Сьогодні в Костополі сяють яскраві зірочки, які своїм теплом не тільки гріють присутніх в залі, а й об'єднують талантом весь співочий поліський край, - зазначив, звертаючись до конкурсантів, Микола Драганчук. - Такі фестивалі розвивають мистецький потенціал дітей. Та головне, щоб вони виросли хорошими людьми.

 

Згадав голова обласної ради також випускників шкіл-інтернатів області,які можуть бути прикладом для наслідування. Серед них чимало освітян, спортсменів, військових, поліцейських, медиків. Є навіть чемпіони світу та Європи, працівники Кабінету Міністрів України, співробітники Посольств України за кордоном, зокрема, в Італії.

 

Голова обласної ради Микола Драганчук вручив відзнаки юним талантам. Серед відзначених і учениця Комунального закладу Рівненської обласної ради «Костопільська школа-інтернат» Анастасія Захарчук (на знімку).

 

Фото надані
прес-службою Рівнеоблради.

 

Олександра ЮРКОВА.

 

Рівне.

 

Голос України