На базі Одеського національного політехнічного університету 14 представників Дирекції та відокремлених підрозділів НАЕК «Енергоатом» пройшли підготовку до резерву керівників вищої ланки управління Компанії. Від Рівненської АЕС участь у підготовці взяли заступник начальника цеху радіаційної безпеки з експлуатації Дмитрій Галкін, начальник цеху теплової автоматики та вимірювань Віталій Корольчук та начальник транспортного цеху Сергій Таякін.

 

Підготовка учасників другої групи до кадрового резерву керівників вищої ланки Компанії проходила у форматі навчального модуля впродовж п’яти місяців, який включав 232 години лекцій. Основною метою навчання стали підвищення ефективності системи підготовки кадрового резерву керівників вищої ланки управління та підвищення кваліфікації діючих керівників вищої ланки управління «Енергоатому».

 

У ході лекцій розглядалися питання таких сфер діяльності як науково-технічна, бюджетування, фінансування, безпека та менеджмент, а також актуальні та важливі питання для конкретного підрозділу або Компанії в цілому, зокрема ,ті, що стосуються її стратегічного розвитку.

 

«Під час тренінгів у вигляді ділових ігор та «мозкових штурмів» ми отримали практичні навички щодо виявлення оптимальних рішень в реальних ситуаціях, зокрема, конфліктних, стресових, психологічних, - розповів Сергій Таякін. - До речі, під час лекцій викладачі вузу неодноразово наголошували й ставили за приклад позитивну практику впровадження керівництвом РАЕС інноваційних методів управління персоналом».

 

Юлія КУЛАЄВА, 
кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.