На міжнародний благодійний турнір з великого тенісу, що його організувало у Вінниці командування Повітряних Сил ЗСУ, прибули військові та цивільні спортсмени з десяти областей держави, а також Білорусі та Польщі.
— Польська команда найчисельніша — у ній понад десять спортсменів, — уточнив головний суддя змагань полковник запасу Олександр Сурін. — Загалом зареєструвалися майже 80 тенісистів. У цьогорічних змаганнях запровадили ще одну вікову категорію — 70+. Учасники змагатимуться в одиночному, парному та змішаному розрядах. Кожен, за бажання, може сплатити 200 гривень, адже турнір благодійний. Зібрані кошти передамо на лікування поранених бійців, які перебувають у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі Міноборони. Цей заклад надав свої корти для проведення турніру.
Олександр Завроцький, керівник військово-медичного центру, зазначив, що спорт об’єднує військових, особливо у таких складних умовах, як нині. «Це гарна нагода поспілкуватися, підтримати нас і наших пацієнтів, а для них — нові враження від споглядання за змаганнями, адже пацієнти, у кого є можливість, приходять уболівати за спортсменів». Турнір триватиме п’ять днів. У перших поєдинках високу майстерність продемонстрували тенісисти з Польщі. Прогнозують, що їм дістанеться головна нагорода змагань.

Вінниця.