У селі Карпилівка Рівненського району шестеро невідомих у балаклавах скоїли напад на охоронця та родину місцевого фермера.


Бандити прокралися на територію господарства глибокої ночі, у підсобному приміщенні зв’язали пластмасовими хомутами 53-річного охоронця, в якого почали випитувати, хто є вдома з мешканців та де лежать гроші. Не отримавши відповіді, пішли до будинку. Розбивши віконне скло, потрапили всередину, де вдарили по голові 56-річну дружину власника господарства, в обличчя — 36-річну доньку, зв’язали хомутом ноги 38-річному зятю.


59-річний господар у цей час перебував на другому поверсі. Він взяв травматичний пістолет та вистрибнув з вікна на вулицю, чим сполохав нападників, які, не довівши свій злочинний умисел до кінця, почали тікати. Чоловік кинувся їх переслідувати, здійснивши кілька пострілів. Як з’ясували поліцейські, авто нападники залишили за кілометр від місця події.


Відомості за фактом розбою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські розшукують причетних до скоєння злочину.


Про це «Голосу України» повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.