Прокуратурою Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні стосовно групи осіб, що виготовляли та збували наркотики (за ч. 2 ст. 307 КК України). Повідомлено про підозру чотирьом особам, в тому числі колишньому правоохоронцю, роль якого полягала у прикритті та конспірації злочинної діяльності, організації збуту наркотичних речовин.
У межах досудового розслідування проведено санкціоновані обшуки за місцем проживання клієнтів наркодилерів. За їх результатами виявлено та вилучено майже 58 кілограмів бурштину, наркотики (марихуану), а також стартовий пістолет, перероблений під вогнепальну зброю.

Усього ж у межах цього кримінального провадження за результатами обшуків домоволодінь фігурантів кримінального провадження правоохоронці вилучили значну кількість наркотичних речовин та прекурсорів: метамфетамін, марихуану, таблетки «Циррус», п’ять кілограмів прекурсорів, орієнтовна вартість яких за цінами «чорного ринку» становить 1,5 мільйона гривень, а також 11 одиниць зброї, набої до неї, більше 80 кілограмів бурштину, золоті вироби, гроші, записи наркоділків про їх боржників.

Рівне.

Оперативне фото.