Рівненські атомники взяли участь у конкурсі професійної майстерності серед молодих працівників НАЕК «Енергоатом» — переможців відповідних конкурсів, що тривали впродовж року у відокремлених підрозділах компанії. Фінальна частина галузевого конкурсу відбулася на Южноукраїнській АЕС.

На знімку: учасники конкурсу від Рівненської АЕС.

Від Рівненської АЕС за звання кращого фахівця у своїй спеціальності змагалися восьмеро атомників. Учасники розповідають, що конкуренція була досить високою. Проте конкурсанти РАЕС і цього разу показали гідний результат. Інженер служби налагоджування та випробувань устаткування Іван Чепурко посів друге місце, електрозварник цеху зварювання Андрій Нікітчук, дезактиваторник цеху дезактивації та радіоактивних відходів Олег Ковбасюк, електромонтер з ремонту апаратури, релейного захисту й автоматики електроцеху Андрій Федіна, інженер з метрології відділу головного метролога Ігор Смолярчук та слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування цеху з ремонту тепломеханічного устаткування Микола Бутеєць вибороли треті призові місця. Інженер відділу ядерної безпеки Олексій Васильчук посів четверте місце у своїй номінації.
— Конкурс професійної майстерності серед молодих працівників з кожним роком набирає дедалі більшої популярності. Це свідчить про те, що молодь прагне вчитися, розвиватися, зростати професійно і кар’єрно. Адже одним із заохочувальних факторів перемоги у галузевому конкурсі є можливість підвищити розряд чи категорію, отримати надбавку до заробітної плати, — коментує голова Організації молоді РАЕС Євген Бураков.

Фото надано Юлією КУЛАЄВОЮ.