Які цікаві об’єкти відвідати та як до них дістатися, мандрівникам відтепер повідомлятимуть у туристичному інформаційному центрі, який відкрили у місті Корець Рівненської області. Це вже п’ятий центр, який створили цьогоріч в області. Такі офіси вже працюють в Острозі, Володимирці, Сарнах та в Дубенському районі. На черзі — Рівне та Клевань.

На відкритті туристичного інформаційного центру у Корці були присутні (зліва направо) народний депутат України Володимир Вознюк та голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

— Корець називають містом десяти церков та християнською Меккою Рівненщини. І я впевнений, що завдяки Кореччині до нас з’їжджатиметься ще більше туристів. Цьому допоможе туристичний офіс. Тут мандрівникам рекомендуватимуть, наприклад, як дістатися до Малого палацу Йозефа Чарторийського. Порадять відвідати корецький Свято-Троїцький жіночий монастир, місцевий замок XIV століття та історичний музей. А ще нададуть консультацію, де переночувати, чим посмакувати, куди іще варто поїхати, — зазначив під час урочистого відкриття голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.
За словами керівника області, центр популяризуватиме не лише місцеві об’єкти, а й усю Рівненщину туристичну. Тобто можна буде отримати інформацію про Дубно, Острог, Клевань — для того, щоб у майбутньому сформувати свій маршрут.
Під час відкриття презентували новий путівник «Шляхами штетлів», який видали для допомоги мандрівникам. 
У ньому проілюстровано маршрути об’єктами єврейської культурної спадщини, адже, як відомо, Кореччина є місцем паломництва єврейської общини. Тут нещодавно знайшла своє коріння родина міністра екології Ізраїлю.

Фото автора.