Газету «Голос України» передплатили власним коштом для Рівненського військового госпіталю та Рівненського госпіталю для ветеранів війни у селищі Клевань Рівненського району депутат Рівненської обласної ради, голова фракції «Батьківщина» Микола Кучерук та приватне підприємство «Агро-Експрес-Сервіс» — маяк аграрної галузі Рівненщини.

 


Тож наші воїни, які лікуються і поправляють своє здоров’я у цих медичних закладах, завдяки спонсорам матимуть можливість черпати з парламентського видання свіжу інформацію про події в Україні та світі, а також про бойових побратимів, які нині на передовій.


До речі, ПП «Агро-Експрес-Сервіс» передплатило газету ще й 91-річному учаснику Другої світової війни Андрію Гречку із селища Рокитне, який має чимало бойових нагород. А в мирні роки працював на газетярській ниві. Андрій Григорович — найповажніший за віком журналіст Рівненщини, має найсолідніший «стаж» перебування у Національній спілці журналістів України. Ветеран дуже вдячний спонсорам, бо каже, що любить читати газету від першої до останньої сторінки, передає наш власкор Олександра ЮРКОВА.