У засіданні брали участь керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і заступник керівника Адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

Як зазначили в прес-службі ОПУ, вдалося досягнути домовленостей про обмін полоненими, розведення сил і засобів, одночасне відкриття КПВВ в Золотому і Щасті та створення Консультативної ради у складі політичної підгрупи ТКГ після консультацій з представниками ОБСЄ, Франції та Німеччини щодо виконання домовленостей, досягнутих під час саміту в «нормандському форматі».

А. Єрмак на переговорах розповів про намір провести наступний трек обміну в березні. Учасники зустрічі наголосили на необхідності продовження переговорів для повного виконання домовленостей, досягнутих у процесі саміту в «нормандському форматі»

Нагадаємо, що попереднє засідання ТКГ відбулося 26 лютого. На ньому теж обговорювали питання про додаткові ділянки розведення сил і засобів, нові обміни утримуваними особами, забезпечення ефективного пошуку зниклих безвісти, можливості відкриття нових пунктів пропуску через лінію зіткнення.