На знімках: під час доставки рятувальниками будівельних матеріалів до прифронтових селищ Донецької області.

Рятувальники Донеччини, готуючись до проведення відновлювальних робіт, доставили необхідні будівельні матеріали до прифронтових селищ Чермалик, Гранітне та Лебединське, що у Волноваському районі.

Як поінформували у прес-службі ГУ ДСНС у Донецькій області, підрозділи рятувальників Донеччини вже протягом трьох років проводять відновлювальні роботи у будинках, що постраждали в результаті бойових дій. Цьогоріч також планується продовження ремонтних робіт, щоб швидше подолати жахливі наслідки ситуації, що склалася на сході країни.

"Без даху над головою залишилися багато родин із прифронтових населених пунктів. Серед них і самотні люди похилого віку, і багатодітні родини, і молоді сім'ї. Більшість із них не має можливості придбати нове житло або самостійно відновити будинок, що був пошкоджений у результаті ворожих обстрілів. Розуміючи проблеми мешканців прифронтових населених пунктів, керівництво Донецької обласної держадміністрації та рятувальники Донеччини роблять усе можливе, щоб люди якомога швидше повернулися до власних домівок", – зазначили представники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Донецька область.

Фото прес-служби ГУ ДСНС України у Донецькій області.