У пріоритеті — дороги, які пролягають до важливих соціальних об’єктів, зокрема опорних шкіл чи лікарень.

На фінішній прямій ремонт дорожнього покриття у селі Велике Поле Березнівського району, де 9 кілометрів незручної бруківки замінюють на сучасне асфальтобетонне покриття. Дорога з’єднає чотири села: Велике Поле, Яблунне, Велика Купля та Замостище.

«До нас давно зверталися місцеві мешканці, щоб відремонтували саме цю дорогу, — розповідає голова Березнівської РДА Олег Піщанський. — Щодня по ній везуть дітей до Кам’янського ліцею, який є опорним у Березнівському районі. Також асфальтованою рівною дорогою буде зручно їхати «швидкій» — не буде вибоїн, авто не кидатиме у сторони, не трястиме. Об’єкт великий, на ремонт спрямували 50 мільйонів субвенції з держбюджету. Будівництво дороги контролюю особисто».

— Ця дорога буде завершена однією з перших в області, решта об’єктів чекають на завершення тендера, — зазначає заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська. — Загалом у цьому році в рамках президентської програми «Велике будівництво» на Рівненщині відновлюють 73 кілометри дорожнього полотна. На це з держбюджету спрямували понад 527 мільйонів гривень. Передусім ми ремонтуємо найгірші ділянки доріг, які пролягають до важливих соціальних закладів.