Голова Костопільської районної ради Сергій Ткачук разом із головним спеціалістом служби у справах дітей Костопільської РДА Людмилою Наулік відвідали багатодітні сім’ї Ярмольчуків та Круків із міста Костополя, в яких виховуються відповідно четверо та троє неповнолітніх діток. Нині обидві сім’ї перебувають у складних життєвих обставинах, тому діти були щиро раді гарним дарункам від керівника району.

У гості до голів Костопільських районної ради Сергія Ткачука та райдержадміністрації Олександра Коваля завітав шестирічний Дмитрик Кондратюк (на знімку) — син загиблого земляка, воїна АТО Олексія Кондратюка. Хлопчик втратив тата у 2017 році, тоді морський піхотинець Олексій Володимирович Кондратюк загинув під час мінометного обстрілу російсько-терористичними силами спостережного посту в районі села Водяне Донецької області.

— Важко бачити, як хворіють та страждають діти. На жаль, хвороби не оминають і їх, — каже Сергій Ткачук. — Я побував у сім’ї Мельників, де виховується п’ятеро діток, одна з яких, п’ятирічна Софійка, бореться з онкологічним захворюванням та проходить курс хіміотерапії у Рівненському онкодиспансері. Костопільчанам вдалося зібрати досить значну суму для лікування дівчинки, після того як у соціальних мережах було оголошено про збір коштів.
Костопільська районна рада та особисто Сергій Ткачук теж зробили свій внесок у необхідну для лікування суму.

Фото надано Костопільською райрадою.